Over mij

IMG_0103

Hallo!

Welkom op mijn pagina! Ik ben Hanneke en ik ben 20 jaar. Ik hou van schrijven, lezen, lesgeven en kinderen helpen. Daarom studeer ik voor juf, ik vind het fantastisch om de nieuwsgierigheid van kinderen in hun ogen te zien en ze te inspireren.

Waarom ik blog? Omdat ik het heerlijk vind om zo nu en dan mijn gedachten en ideeën te delen met de wereld. En ik hoop dat ik daar ook anderen mee kan helpen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dat het geval zou zijn.

Mijn blog heeft dan ook niet per se een onderwerp waar het specifiek over gaat. Je kunt het een personal lifestyle blog noemen, misschien? Hier zijn een aantal onderwerpen waarvan ik verwacht dat ze binnenkort te vinden zijn op mijn blog:

  • Boek recensies
  • Lifestyle artikelen
  • Artikelen over mijn studie en over studeren in het algemeen
  • Columns
  • Tips op verschillende onderwerpen
  • En nog veel meer!

Ik zou het ook echt fantastisch vinden als je een gastblog op mijn blog wilt schrijven! Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Als er onderwerpen zijn waar je graag meer over wilt weten, of er zijn dingen die je mij wilt vragen, laat het dan gewoon weten door contact met mij op te nemen! Ik bijt niet! Klik hier of op contact in de menubalk bovenaan.

Liefs,
Hanneke

Advertenties

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s